fbpx

Alltid dekning

Fangstr VMS er en godkjent sporing med global dekning. Kombinerer du den med Fangstr Connect har du alltid dekning på fangstdagboka, også utenfor mobildekning.

Fangstr Connect er en boks som installeres i styrhuset. Den sender dine fangstmeldinger direkte til Fangstr VMS som videresender disse meldingene over Iridium. Alltid har dekning til en god pris.

Les mer om vår VMS og Connect under.

Alltid dekning.

Fangstr VMS

Robust og sikker sporing

Fangstr VMS er en enkel, men robust sporingsenhet (IP 68). Den er 14 cm i diameter og leveres med en solid festeanordning. 

Vår VMS inneholder antenner for GPS, Iridium og GSM. Enheten sender posisjon hvert 10.minutt, uavhengig om du er innenfor eller utenfor mobildekning. 

Fangstr Connect

Dekning på fangstdagboka

Med Fangstr kan du fiske utenfor mobildekning og sende fangstmeldingene over satellitt. Det du trenger er Fangstr Connect i styrhuset og en Fangstr VMS.

Fangstdagboka sender meldinger til Fangstr Connect over en stabil Bluetooth-forbindelse. Boksen sender det videre til VMS’en som frakter den trygt til FMC over satellitt.

Meldingen tar samme tur tilbake slik at du får en bekreftelse på at meldingen er mottatt og godkjent.

Pris

Fangstr VMS koster 7 990,- eks.mva. Installasjon og abonnement kommer i tillegg. Fangstr Connect koster 1 990,- eks.mva. Installasjon og abonnement kommer i tillegg. 

Abonnement aktiveres når regelverket trer i kraft for ditt fartøy. 

Du kan kjøpe utstyret du trenger hos en av våre forhandlere. 

Takk for din bestilling.

Du vil få en bekreftelse på din bestilling på mail. 

Vi kontakter deg i løpet av 24 timer for å avtale installasjon.