fbpx

Om oss

Fangstr er en merkevare i Dualog-familien og et resultat av årelang innovasjon og forretningsutvikling innen fangstrapportering og kommunikasjon langt til havs.

Selskapet har siden 2006 vært den ledende leverandøren av fangstdagbok til den norske fiskeflåten. Vi lever av å forenkle hverdagen på havet og skape verdi for de som tar imot fangsten på land. Vi er bindeleddet mellom de som forvalter ressursene i havet, og de som lever av å høste og foredle de samme ressursene.  

Fangstr holder til i fiskerihovedstaden Tromsø hvor vi deler kontorlokaler med vårt internasjonale morselskap, Dualog. Sammen bygger vi tjenester som skal sikre at næringer til havs skal være rustet til å møte morgendagens utfordringer.

Enn så lenge er merkevaren Fangstr forbeholdt det norske markedet, men vi er stadig på utkikk etter nye muligheter. Å bruke teknologi for å dokumentere bærekraftig fiskeri, tror vi på sikt blir et viktig konkurransefortrinn og ikke minst nødvendig for alle som produserer sjømat. 

– – –

Vi har tidligere vært kjent under navnet Dualog Fisknett med tjenestene eFangst, eCatch og GoFish. Vi jobber nå for å konsolidere våre tjenester inn under ett felles navn, Fangstr.  

Les mer om Dualog

Jobb i Fangstr

Vi er alltid på utkikk etter driftige personer som kan være med å løfte oss. 

Er du utvikler, selger, markedsfører eller har en genuin interesse for fiskeri, teknologi og det å drive forretning, hører vi gjerne fra deg. 

Send noen ord om deg selv og hva du kan bidra med til jeanette@fangstr.no så tar vi kontakt. 

Kontakt oss

Send oss en epost på hei@fangstr.no eller ring oss på 77621900. 

Ansatte

Jeanette Veibakken

Commercial Manager


Torgrim Solstad Bakke

Key Account Manager

 

Ståle Jensen

Service and support Manager 

 

Oddmar Aasheim

Sale Manager 

 

Yngve Hals Nyheim

Development Manager

 

 

Cosmin Craciun

Software Developer

 

 

Vebjørn Haugland

Software Developer

 

 

Lucas Arcida Bandin

Software Developer 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Fangstdagbok og fiskerisporing kommer på markedet i 2021. Vi holder deg oppdatert.