fbpx

Sikkerhetsstyring på din telefon

Skap en trygg arbeidsplass. Fangstr og North Safety har inngått en avtale som gir deg tilgang til North Safety gratis, i et helt år.

Hva er et sikkerhetsstyringssystem?

Et sikkerhetsstyringssystem er et HMS-system for fiskefartøy. Det inneholder prosedyrer, sjekklister, avviksskjema og risikovurderinger. Mange har i dag et slikt system i en perm som kan tas frem og vises ved kontroll.

Men det trenger ikke å være noe som kun tas frem ved kontroll. Det kan være et effektivt og nyttig hjelpemiddel for å gjøre arbeidshverdagen om bord tryggere og forebygge ulykker.

North Safety har jobbet tett sammen med fiskere for å lage et system som skal dekke behovet til de aller fleste fiskefartøy. Systemet dekker alle krav som Sjøfartsdirektoratet stiller. Dette får du nå helt gratis.

Slik fungerer North Safety

North Safety er en app du laster ned til din mobiltelefon. Inne i appen vil du finne standardprosedyrer og vedlikeholdsplaner som vil passe til ditt fartøy. I appen kan du laste opp dokumenter, bruksmanualer og sertifikater. Det kan f.eks. være kjekt å kunne lagre fartssertifikatet til fartøyet, radiolisens og sertifiktater for redningsflåte og annet utstyr.

I appen kan du også legge inn viktige oppgaver i forbindelse med sikkerhetsarbeidet om bord og du kan registrere avvik. På den måten kan du ha fokus på forbedring og forebygging.

Lær av andres erfaringer

North Safety jobber aktivt for å dele erfaringer. Når du registrerer et avvik som kan være relevant for andre fiskere kan dette deles slik at andre kan ta lærdom av det.

Slik kommer du i gang

Når du har registrert deg som kunde i Fangstr, kan du bestille North Safety. Etter bestilling vil du få informasjon på e-post fra North Safety. Du kan bestille Fangstr her.

Last ned appen North Safety til din mobil, logg inn og du er i gang.

Hvem er North Safety?

NorthSafety er et Tromsøbasert firma som har lang erfaring innenfor sikkerhet og HMS. I tillegg til å lage sikkerhetssystemer jobber de med skipsservice og reservedelshåndtering over hele verden. De tilbyr tjenester for de fleste typer redere, operatører, befraktere og crewmanagers. Les mer om North Safety her.

Takk for din bestilling.

Du vil få en bekreftelse på din bestilling på mail. 

Vi kontakter deg i løpet av 24 timer for å avtale installasjon.